Ren natur, avkopplande aktiviteter, bekväm vistelse

Du kommer definitivt att njuta

Niittyniemi Semesterstugor finns på Finlands västkust, i byn Alakylä i Sastmola i norra Satakunta. Avståndet till Björneborg är under 50 km, till Tammerfors och Vasa cirka 150 km och till Åbo drygt 190 km.

Året om

Våra stugor finns alldeles på stranden till ån Merikarvianjoki, på en lugn plats mitt i naturen och långt från vardagens ståhej. Ån Merikarvianjoki är en av de mest populära fiskeplatserna i södra Finland och våra stugor finns på stranden till en av åns mest populära fors, Puukoski. Läget är alltså verkligt utmärkt om du avser att fiska i Sastmola eller letar efter en plats att slappna av.

Campingområde

Här hittar du också ett campingområde där du kan övernatta en kortare tid i tält eller husvagn/-bil. På området finns en bastu, eluttag, vattenpunkt, utedass och grillplats. Välkommen till oss!

Våra stugor är utrustade med alla bekvämligheter för bekvämt boende.

Inte ens en krävande stuggäst blir besviken på utrustningsnivån. Kranvattnet är alltid rent och klart och den egna bastun piggar upp även den trötta resenären. En dusch och en inomhustoalett tar hand om din hygien och i det välutrustade köket kan en mindre van gastronom tillaga en mikrovågsmåltid när den fiskande köksmästaren tillreder flamrökt lax av fiskefångsten under grilltaket.

Är du redo att åka på semester?

Du kan boka stugan per telefon eller via e-post